Med vores unikke fotokunstplakater tilfører du hygge, stemning, personlighed og stil til dit hjem på en enkel og let måde.

Det er kun muligt at købe fotokunstplakaterne fra Bo Nymann via denne webshop. Derfor finder du ikke vores kunstplakater på andre plakatsider eller hos andre forhandlere, hvilket er din garanti for, at dit køb hos os ikke er at finde i tusindvis af hjem, men forbliver noget unikt og særligt, også når det hænger hos dig.

Med plakater er det nemt at ændre stil når du får trang til at flytte om eller ændre udtrykket i dit hjem. Hvis du vælger serier, kan du ændre rækkefølgen engang i mellem og derved opnå et nyt udtryk i rummet. Du kan endda vælge at dine fotokunstplakater følger årstiderne og vælge at skifte dem ud løbende hen over året. Det er ret enkelt og kun fantasien sætter grænser.

Hvad gør du hvis ønskebilledet ligger på vores Facebook eller Instagram, men ikke i webshoppen?

Ser du et billede fra Bo Nymann på de sociale medier, som du bare må eje, men ikke kan finde det her på siden, så skriv til os. Vi kan sagtens producere dit ønskebillede fra vores Instagram eller Facebook til din væg, du skal blot kontakte os, så får vi det til at ske.

Vi har to Instagram profiler @bonymannshop og @photoartbonymann På vores shop-profil kan du blive inspireret til ny fotokunst på din væg og se nyhederne fra vores webshop. På vores Photo Art profil lægger vi hver dag nye billeder fra rejser, hverdagen mm op på Instagram. Billeder, som ikke nødvendigvis findes i vores plakatshop, men er mulige at bestille som plakat, hvis du kontakter os direkte.

Facebook Bo Nymann og Facebook Bo Nymann Shop kan du følge med bag kulissen når vi er ude i felten, arbejder fra kontoret eller er på eventyr. Vi elsker at deler billeder, videoer og oplevelser med jer.

Vil du løbende inspireres og opdateres, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. 
Skriv til os på info@bonymann.dk og skriv i mailen hvortil du gerne vil have dit nyhedsbrev tilsendt. 
Til orientering udsender vi i gennemsnit max en nyhedsmail om måneden.