Om os

Hvorfor fotokunstplakater?

Efter utallige opfordringer har vi valgt at starte en webshop med salg af Bos fotokunstplakater. Interessen for de mange fotografier, som Bo deler på både sin egen Facebook og Instagram profiler, samt div. lokale FB fællesskaber har resulteret i tilbagevendende spørgsmål om, hvordan man kan købe nogle af de mange smukke fotografier som Bo deler. Interessen og den store efterspørgsel forsøger vi at imødekomme med denne webshop, hvor vi løbende udbyder skiftende fotokunstplakater kun med Bo Nymanns billeder.  

Hvem er vi?

Bo Nymann er fotografen bag fotokunstplakaterne hos Photo Art Bo Nymann. Dorthe Tronier står for alt det praktiske, herunder også udstillinger og samarbejdet med gallerier, samt PR arbejdet i virksomheden. Udover at være samarbejdspartnere er vi også gift med hinanden igennem mere end 29 år. Årene har vist at vi ikke kun er et godt par privat, men også et godt makkerpar professionelt.

Fotograf Bo Nymann har fotograferet professionelt siden 1986. Opgaverne har været meget forskellige og været alt lige fra virksomhedsportrætter til rejser rundt i verden med de kongelige. De sidste 10 år er interessen for kunstfotografiet vokset og det er blevet til adskillige fotoudstillinger og fotokunstprojekter. Udstillingsbillederne er tidligere beskrevet som unikke, fængende, smukke, fascinerende, lærerige, bemærkelsesværdige og vigtige.

Bo er både som menneske og fotograf nysgerrig, tålmodig og altid på udkig efter nye motiver. Uanset hvor han er i verden skal han altid lige rundt om det næste hjørne, hvor et nyt motiv eller eventyr venter.

Naturen, rejser og mødet med mennesker har altid haft hans interesse og kameraet er naturligvis med.

På vores rejser sammen tager eventyrlysten os ud på fantastiske oplevelser og billederne herfra inspirerer forhåbentlig andre til at rejse ud og opleve. Vores interesse og respekten for mennesket og deres forskelligheder har åbnet døre til private beretninger med kameraet som fortæller. Billederne fra vores mange vandringer i naturen videregiver den ro og fordybelse, vi selv oplever når vi står midt i den unikke natur. Kort sagt håber vi, at de mange fotokunstplakater kan give dig lige præcis den følelse du ønsker i dit hjem til glæde og berigelse hver gang du ser på dem.

Har du set et billede fra Bo Nymann på de sociale medier, som du bare må eje, men ikke kan finde det på siden her, så skriv til os. Vi kan sagtens producere dit ønskebillede fra vores Instagram eller Facebook til dine vægge, du skal bare kontakte os, så får vi det til at ske.

Tusind tak for jeres interesse, ros og opbakning. Vi glæder os til at afsende vores unikke fotokunstplakater og være med til at skabe hygge, stil og stemning i jeres hjem.