Fortrydelsesret

Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid to ugers fortrydelsesret.

Fristen indebærer, at du har to uger fra modtagelsen til at give os besked om, at du fortryder dit køb. Send en mail til os på info@bonymann.dk Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Returnering
Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, bedes du sende din vare retur til:
Photo Art Bo Nymann
Tunehøj 16
4030 Tune

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til en pakkeshop. 

Du skal selv betale for at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Reklamation

Er der fejl på varen eller er den beskadiget ved modtagelsen bedes du skrive en mail til os på info@bonymann.dk, så vi kan løse problemet. 
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og gerne vedhæfte billede. 

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af skadeforvoldende adfærd eller fejlagtig brug af produktet. 

Photo Art Bo Nymann
Tunehøj 16
4030 Tune
Tlf: 42 44 78 18
Telefontid ml. kl. 13-16
Email: info@bonymann.dk