Betagende Skotland

A3 ( 29,7x42 cm)

249,00 kr.

Når man står ved Loch Linnhe i den lille landsby Corran og kigger over på den anden side af søen ligger det smukkeste landskab. Det er nærmest det vildeste back-drop man kan ønske sig for en lille landsby. Jeg tror ikke indbyggerne selv lægger mærke til det længere, når de hopper ned i de små både, som fragter dem over søen, men jeg fik fuldstændig fejet benene væk under mig af bare beundring, da jeg så det første gang. Et imponerende syn jeg aldrig glemmer. 

Skotland byder på fantastiske og enestående naturoplevelser. Her er masser af uberørte landskaber, øer, højland og lavland. Jeg har altid været fascineret af efteråret. Der er noget magisk over netop den årstid og det var der også i Skotland. Hver gang jeg troede, jeg havde set det vildeste, kunne jeg overraskes igen 1/2 time senere. Når du ser plakaten her, forstår du forhåbentlig, hvad jeg mener når jeg siger Skotland og efteråret kan noget særligt. 

Lokation:  Corran, Skotland.

Plakaten printes på 230 g mat FSC-certificeret papir. 

HUSK – Bestiller du plakat og ramme sammen, så yder vi den service, at vi sætter plakaten i ramme for dig. Dermed er dit kunstværk lige til at hænge op når du modtager det.

Rammerne er naturligvis med ægte glas. 

Antal
1
Tilføj til kurv